Professionele permanente make-up bestaat uit een synergie van verschillende elementen die alleen samen tot een perfect resultaat kunnen komen. Biotek levert u dat perfect resultaat en biedt u het perfecte antwoord.

Over PMU

Permanente make-up is het inbrengen van pigment, 0.3 tot 0.7 mm, onder de huid. Dit wordt gedaan met behulp van een speciaal apparaat en een wegwerpnaald. Permanente make-up is een alternatief voor vrouwen en mannen die er ten allen tijden verzorgd wilt uitzien, die een correctie nodig hebben, die allergisch zijn voor reguliere make-up, of mensen die gebruik willen maken van medische toepassingen, zoals litteken camouflage of dermopigmentatie.

De samenstelling

Bij permanente make-up wordt gebruik gemaakt van zowel anorganische pigmenten (aardmineralen) als organische pigmenten. Organische pigmenten worden vaker gebruikt en zijn kleurrijker vergeleken met anorganische pigmenten die minder allergeen zijn, maar langer mooi in de huid blijven zitten. De kleurstoffen in pigmenten die wij gebruiken bevatten geen giftige of kankerverwekkende middelen.

De procedure

De procedure wordt onder plaatselijke anesthesie uitgevoerd , met behulp van speciale verdoving crèmes en –vloeistoffen. Per gebied kan dit tot één uur duren. De hele procedure (overleg, anesthesie en de behandeling) duurt ongeveer twee uur. Gelijk na de behandeling ziet de aangebrachte permanente make-up er wat donker uit. De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt c.a. drie tot vier weken.

Tussen de behandelingen moet minimaal twee of drie weken zitten. Hierna kunnen nabehandelingsprocedures plaatsvinden.

Herhaal afspraak

Permanente make-up wordt bovenin de huid aangebracht. Hierdoor is het aan te raden om de behandeling jaarlijks te herhalen voor een optimaal resultaat.

Aantal behandelingen

Meestal zijn twee behandelingen voldoende om permanente make-up goed uit te voeren. Vervolgens wordt er bij de correctie- of nabehandeling aandachtig gekeken naar de nauwe details zodat eventueel de tint of vorm aangepast kan worden.

6 essentiële elementen voor een perfecte permanente make-up

Stilus 3

De combinatie van technologie, de allernieuwste materialen en het formaat maken van de Stilus een uniek en wereldwijd panorama.

Naalden

De Biotek naalden serie is  de meest uitgebreide ter wereld en wordt internationaal gebruikt voor ongelooflijke effecten.

Kleuren

Biotek heeft een eigen laboratorium en produceert meer dan 110 tinten kleuren met meer kleurafgifte die langer resultaat houden.

Veiligheid

Werk zorgeloos met gecertificeerde en betrouwbare producten voor gegarandeerde resultaten en weet altijd wat u gebruikt.

Handvaardigheden

Biotek verzorgt professionele opleidingen  op het gebied van permanente make-up en dermopigmentatie.

Nabehandeling

Biotek producten zijn fixatief, stabiel, en speciaal ontwikkeld voor permanente make-up om toepassingen te optimaliseren.