Al jarenlang produceert Biotek apparaten  die internationaal worden gebruikt in de beste ziekenhuizen en speelt Biotek een belangrijke rol in het ontwikkelen van innovatieve tatoeageteknieken. Onze producten zijn erkend in de medische wereld en wij beschikken over de belangrijkste certificaten in ons vakgebied.

Litteken camouflage

Littekens van ongelukken, operaties, brandwonden of zelfs pigmentstoornissen van de huid zoals vitiligo, hebben altijd een andere huidstructuur. In deze gevallen kan op de opvallende plaatsen litteken camouflage toegepast worden, door een pigmentatie behandeling uit te voeren in de juiste huidskleur.

Ingrepen aan de borsten

Dermopigmentatie wordt toegepast bij een correctie wanneer er sprake is van asymmetrie tussen twee tepels of verschil in vorm en kleur, maar ook voor esthetische doeleinden. Dankzij deze toepassingen krijgen tepels meer levendige kleuren en een duidelijke schets van de gewenste vorm. Met plastische chirurgie kan er geen nieuwe tepelhof gecreëerd worden, maar permanente make-up kan het uiterlijk van de borsten nauwkeurig herstellen.

Donkere kringen onder de ogen

Bij de behandeling met de camouflage techniek onder de ogen, wordt kleurpigment gebruikt die identiek is aan de kleur van uw huid. Geel tonen worden gebruikt om uw donkere kringen te camoufleren met deze prachtige techniek, waardoor het ongemakkelijke en zichtbare gebrek voor altijd wordt vergeten.

Scalp micro haar-pigmentatie

Haar – een indicator van je gemoedstoestand en omgeving. Haar reageert als eerste op stressvolle situaties, slechte ecologie, hormonale stoornissen en vitamine tekort. Als reactie hierop kunt u te maken krijgen met haarverlies. Als dit gebeurt en uw haar dichtheid begint te verliezen en hier en daar beginnen kale plekken te ontstaan, dan hoeft u niet wanhopig te worden. Trihopigmentatsiya – helpt u de gebreken te verbergen!